Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: egyik védőjüket is bevonnák a gigaüzletbe

A Liverpool kevés akciót tervez a következő átigazolási időszakban, ugyanakkor a legnagyobb durranás az övék lehet. A világ legerősebb védelmét építik.

Már többször is beszámoltunk arról, hogy nagy az érdeklődés Kalidou Koulibaly iránt Angliából. Mostanra gyakorlatilag csak a Manchester City és a Liverpool maradt versenyben érte és úgy tűnt, előbbi állhat kedvezőbb helyzetben. Tegnapi hír viszont, hogy a Pool hirtelen beerősített és egy elég komoly ajánlatot készülnek tenni a szenegáli védőért.

A Napoli minden 60 millió font alatti ajánlatot reflexből visszautasít – nem akarnak minden áron megválni legnagyobb értéküktől. A Vörösök nem akarnak sokat költeni ilyen bizonytalan gazdasági helyzetben, így magától értetődő gondolat, hogy adjanak valakit Koulibaly-ért cserébe. Az olasz Tuttosport szerint pedig ez a valaki Dejan Lovren lehet majd.

A horvát védő ebben a szezonban még csak epizódszereplő sem nagyon volt, erősen mellőzötté vált. Matip és Gomez mellett nem sok szerep jutott neki – magától értetődő, hogy egy ilyen ügyletben könnyen felhasználható lenne. Ezzel pedig még a Napoli sem járna rosszul így.