Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szinte biztosan távozik a Manchester United reménysége!

Ole Gunnar Solskjaer legutóbbi nyilatkozata alapján szinte biztosra vehető, hogy Angel Gomes nem hosszabbítja meg lejáró szerződését a Manchester Uniteddel.

Angel Gomes a Manchester United akadémiájának egyik nagy reménysége. Legalábbis az volt, ugyanis a legfrissebb hírek szerint nem írta alá a “Vörös Ördögök” utolsó ajánlatát, így július 1-jén szabadügynökké válik. A fiatal tehetség 2018-ban került fel a manchesteri alakulat felnőttei közé, ám a két év alatt mindössze 10 tétmérkőzés jutott neki. Ole Gunnar Solskjaer legutóbb a távozóban lévő játékosáról is szót ejtett:

A tegnapi nap folyamán és ma sem hallottam felőle, így minden bizonnyal nem sikerült dűlőre jutni. Ez alapján azt tudom mondani, hogy nem született megállapodás közte és a klub között. Úgyhogy röviden összefoglalva, igen, jó eséllyel távozni fog.

Gomes iránt bőven van érdkelődő, a hírek alapján a Chelsea tűnik a legnagyobb esélyesnek a megszerzésére. Frank Lampard a jóval több játéklehetőség reményével csábítaná magához a fiatal középpályást, akinek piaci értéke 3,6 millió euró körül mozog.