Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A szerb CR kegyeiért küzd az összes európai topcsapat – sajtóhír

Nemzetközi lapinformációk szerint legalább 15 különböző klub szeretné leigazolni a rendkívüli tehetség hírében álló szerb labdarúgót…

A Goal.com információi szerint számtalan, nemzetközi szinten is jól csengő klub kíséri figyelemmel Filip Stevanovic nem mindennapi fejlődését. Többek közt a Manchester United, a Real Madrid, a Liverpool, a Bayern München, a Chelsea, a Juventus, a Manchester City, az AC Milan, a Borussia Dortmund és az Inter is leakarja igazolni a tinédzsert.

A 17 esztendős szerb géniusz az újrakezdés óta lejátszott hét meccsen négyszer volt eredményes a Partizan Beograd színeiben, nem mindennapi teljesítménye révén pedig számtalan csapat kapta fel rá a fejét. A szerb sajtóban nemes egyszerűséggel sokan az új CR7-et látják benne hasonló játékstílusa és munkamorálja miatt, de az biztos, hogy amelyik csapat leigazolja őt, annak számára hosszú évekre meghatározó játékosa lehet.

Stevanovic még 2022-ig rendelkezik élő szerződéssel a Partizannal, így nem létszükséglet az eladása, könnyen előfordulhat, hogy jövő nyárig a játékos még többet fog fejlődni, és még drágábban értékesítheti majd a patinás belgrádi egyesület.