Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokságon belülről erősíthet a Napoli – sajtóhír

Az utóbbi időben leginkább angol csapatokkal hozták hírbe az AS Roma által eladásra szánt karmester, azonban a legfrissebb lapinformációk szerint a Napoli személyében egy közvetlen vetélytárs is szívesen látná…

Az Il Messaggero riportja értelmében a Napoli a közelmúltban 31 millió eurót ajánlott fel az AS Romának Cengiz Ünder játékjogáért cserébe, ami csupán négy millióval marad el a fővárosi klub által meghatározott összegtől.

A 22 esztendős török szélső 2017 nyarán 13.4 millió euró ellenében került a Basaksehir gárdájától az “Farkasokhoz”. Első szezonjában 32 mérkőzésen kapott lehetőséget, ezalatt nyolc találatot szerzett, miközben a török válogatottban is egyre több feladatot kapott. Ám a berobbanó idényét követően az elmúlt kiírásban már kevesebb lehetőséghez jutott, első sorban az újonnan felfedezett Nicolo Zaniolo csillogása miatt. Az aktuális szezonban is eleinte jobbára csak csere volt, ám csapattársa sérülése révén újra megkapta a lehetőséget, és remek játékkal bizonyította, hogy jó döntés volt őt nem elengedni. Ünder az idei évad során eddig 21 mérkőzésen lépett pályára csapata színeiben.

Megszerzése iránt az elmúlt hónapokban leginkább angol klubok mutatottak érdeklődést, sajtóbeszámolók szerint a Manchester United, az Arsenal, a Tottenham és a Manchester City is fontolóra vette már a megszerzését, de állítólag a Bayern München és a Sevilla is rendszeresen figyeli őt.