Legendák Viadala

Újra a csatárkérdésre koncentrál a Barcelona – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 július 3. 08:00

Azok után, hogy a több héten át tartó tárgyalássorozat végén a Barcelona és a Juventus végrehajtotta Arthur Melo és Miralem Pjanic klubváltását, a katalán óriás vezetősége újra a csatárposzt megerősítésére fektetheti energiát…

A Mundo Deportivo információi szerint a Barcelona vezetősége a következő időszakban az Interrel köthet csereüzletet, melynek középpontjában a katalánok által régóta kiszemelt argentin támadó, Lautaro Martínez állhat.

A Barca azonban nem szeretné önmagában kifizetni érte a 111 millió eurós kivásárlási árat, hanem játékos(ok) bevonásával csökkentené a milánóiak felé fizetendő összeget. Az utóbbi időben Junior Firpo, Arturo VidalIvan Rakitic és Nelson Semedo neve egyaránt szóba került, hogy bekerülhet a megköttetendő üzletbe.

A 22 éves argentin csatár már régóta a katalán óriás kiszemeltjei közé tartozik, azonban sem múlt nyáron, sem pedig januárban nem tudtak megállapodni a milánói klubbal az átigazolásáról, ismét akcióba lépnének érte. Martínez minden sorozatot figyelembe véve 17 találatot szerzett az idei szezonban az Inter színeiben, azok után, hogy az első európai szezonjában 9 gólig jutott, és a hírek szerint Lionel Messivel mindketten nagyon szívesen szeretnének egy klubban játszani.

A tehetséges csatár az Inter előtt nevelőcsapatában, az argentin Racing Club színeiben tevékenykedett, 2018-as debütálása óta pedig 17 mérkőzésen 9 gólt szerzett az argentin válogatottban.