Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Havertz döntött a jövőjéről

Kai Havertz eldöntötte, nyáron távozni szeretne Leverkusenből. Kérőkből eddig sem volt hiány, de most több csapat is rámozdulhat a tehetséges középpályásra.

A 21 éves játékosnál valószínűleg a Német Kupa döntőjében elszenvedett sima vereség lehetett az utolsó csepp. A Bayern elleni 4-2-es vereség rávilágított, a Bayer mezében nincs esélye komolyabb trófea megnyerésére.

Havertz piaci értéke nagyjából 80 millió euró, de a gyógyszergyári csapat, legalább 100 millió eurót kér a játékosért.
Az egyik nagy esélyes a játékos leigazolásra, a Chelsea. Frank Lampard kezei alatt, a fiatal csapat hétről hétre egyre jobb játékot mutat. A Chelsea korábban már leigazolta Zieyech-et és Wernert, összesen 93 millió euróért. A Kékeknek így is maradt költőpénze, hiszen tavaly 100 millió euróért adták el a Realnak Hazard-t. Valószínűbb azonban, hogy a Chelsea csak bónuszokkal együtt fizetne 100 milliót. Lampard nagy rajongója a játékosnak.

De nem csak ő az egyetlen, aki lelkesedik a játékosért, a Real Madrid edzője, Zinedine Zidane is szívesen leigazolná.
Szemben a Bayern Münchennel, akiknek csak 2021-ben lenne kerete a játékos leigazolására, a madridiaknak Hakimi eladásából, illetve James esetleges értékesítéséből futná a német sztárra. Kérdés ő hova igazolna szívesebben.

Egyelőre Havertz egyelőre az Európa Ligára koncentrál. A Leverkusen 3-1-es előnyből várja a Rangers elleni nyolcaddöntő visszavágót.