Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Nem a VAR a csapat legnagyobb gondja!”

Az FC Barcelona korábbi játékosa, Rivaldo szerint a katalánoknak sokkal komolyabb problémái vannak annál, minthogy a VAR, vagy a játékvezetői döntések.

A 43 esztendős Aranylabdás klasszis kritikát is magába foglalóan reagált Josep Bartomeu elnök úr legutóbbi kijelentésére.

“Néha valóban az az ember érzése, hogy a VAR-döntései nem mindig korrektek, de ettől még nem értek egyet Bartomeuval abban, hogy a Real Madridot segítené a videóbíró, és a madridiak ezért állnak a Barca előtt.” – Idézi a Marca Rivaldot.

“Bartomeu talán csak a média figyelmét próbálta elvonni a klub valós problémáiról!” – Folytatta Rivaldo, aki ki is tért arra, hogy milyen problémákat lát korábbi csapatánál.

“A Barca ugyan harcban van a bajnoki címért, és még a Bajnokok Ligájában is érdekelt lesz, de úgy gondolom, a mostani egyáltalán nem egy jó időszak a klubnál. A Barca problémái egyáltalán nem a VAR-nál, vagy a bírói döntéseknél kezdődnek! A legnagyobb gond, hogy nincs elég minőség a játékukban. Mintha elvesztették volna identitásukat, azt az identitást, amelyet nem is olyan régen még az egész világ csodált. Sokkal jobb teljesítményt várnék Quique Setién csapatától! Az Espanyol elleni városi derbin is mintha csak szenvedtek volna…  A teljesítményük abszolút ingadozó. A Villarreal elleni meccs után szerintem senki nem ilyen játékra számított.”

“Kicsit aggódom, mert nem úgy tűnik, mintha a Real Madrid megtenné majd azt a szívességet, hogy pontokat veszítsen!” – Jegyezte még meg a kritikus Rivaldo.