Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: a Premier League-ből érkezhet kiváló támadó – sajtóhír

A Zebrák mindenképpen megakarják erősíteni csatársorukat a nyár folyamán, most a legújabb jelölt egy francia támadó.


A Juventus az Arsenal játékosának, Alexandre Lacazette-nek a szerződtetésén dolgoznak, az átigazolásokban jártas CalcioMercato értesülései szerint. Az olasz gárdának Higuaínon kívül nincs klasszis befejezőcsatára, aki viszont nagy valószínűséggel távozik a nyáron, így folyamatosan új támadó leigazolásán dolgoznak a torinóiak. Igaz, újabban Dybala tölti be a 9-es pozíciót, ami egyelőre remekül megy neki.

Az első számú kiszemelt a hírek szerint Gabriel Jesús volt, aki azonban maradni szeretne a Manchester Citynél, ennek következtében jöhet képbe Lacazette. A 29 éves csatár kombinatív játékban remek, éppen ezért is ő rá eshet a választás, és nem Arkadiusz Milikre, aki szintén a kiszemeltek között van, de nem teljesen biztosak a szerződtetésében a Juventusnál.

A 16-szoros francia válogatott támadó 2017 nyarán érkezett az Arsenalhoz, akkor 53 millió eurót fizettek érte. Jelenlegi piaci értéke 48 millió euró, a német transfermarkt.de honlap szerint, az Ágyúsok azonban 60 millió euró alatt nem hajlandóak megválni tőle.

Lacazette az Arsenal színeiben minden versenysorozatot figyelembe véve 121 mérkőzésen kapott lehetőséget ezidáig, amelyeken 46 gólt és 22 gólpasszt jegyzett.