Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: Guardiola két Serie A sztárral erősítené meg a védelmet!

Ma robbant a hír, miszerint a Nemzetközi Sportdöntőbíróság jóváhagyásával mégis indulhat a Bajnokok Ligája következő idényében (is) a Manchester City együttese, hiába szegte meg a korábbi pénzügyi szabályozásokat. Ennek örömére új játékosok érkezhetnek az Etihadba a következő hetekben.

Azzal, hogy a Manchester City a zöldasztalnál is kiharcolta a BL-indulás jogát (szembe menve a korábbi, két szezonra szóló eltiltással), ismét vonzó lehet a kinézett sztárok megszerzésére. Lévén korábban a sajtó már megkongatta a vészharangot a City jelenlegi menőivel kapcsolatban is, ez igen nagy változás.

Állítólag a hírt kirobbanó örömmel fogadó Pep Guardiola máris aktiválta az A-tervet a bajnoki cím visszaszerzésére. A Tuttomercatoweb szerint a katalán szakember az egyébként nem túl öreg (csak Kyle Walker és Nico Otamendi harminc felettiek) védelmet frissítené fel. Ha minden igaz, az olasz bajnokság talán két legjobb és legértékesebb középső védője érkezhetne a Premier League előző két idényének győzteséhez: Kalidou Koulibaly és Milan Skriniar. A szenegáli játékos a Napoli, míg a szlovák légiós az Inter alkalmazottja. A duó összesített ára pedig aligha fog megállni 120 millió euró alatt.

Érdekesség, hogy Koulibaly képviseletét ugyanaz a LIAN Sports látja el, amely a minap segítette Leroy Sané klubváltását a Manchester Citytől a Bayern Münchenhez.