Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbítana kulcsszereplőjével a Manchester City – sajtóhír

A Nemzetközi Sportdöntőbíróság hétfői döntése értelmében a Manchester City csapatát mégsem zárták ki a nemzetközi kupasorozatokból, a klub pedig természetesen már a jövőjét tervezi…

Azok után, hogy a City két védőt nézett ki az olasz bajnokságból, a Mirror információi szerint a klub vezetősége új, hosszútávú megállapodást szeretne kötni jövő nyáron lejáró szerződésű katalán menedzserével, Pep Guardiolával.

A 49 éves szakember 2016 óta irányítja a világoskékeket, a City kispadján két bajnoki címet és egy FA-kupa-elsőséget ünnepelhetett. Guardiola egyértelmű célja, hogy az angol klubot is feljuttassa a Bajnokok Ligája trónjára, mely elől most a legfontosabb akadály elhárulhat, hogy nem zárták ki őket a sorozatból. A menedzser annak idején 2009-ben és 2011-ben a Barcelona csapatával hódította el a legrangosabb klubelismerést, melynek megismétléséért évek óta görcsösen küzd a Cityvel.

Az angol forrás szerint maga Guardiola is nyitott a további maradás felé, a Manchester City azonban mielőbb be akarja biztosítani mestere jövőjét, nehogy a váltást fontolgató Barcelona megkörnyékezze őt.