Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hasselbaink szerint itt kéne erősítenie a Chelseanak!

A klub korábbi játékosa, Jimmy Floyd Hasselbaink szerint a Chelseanek elsősorban a védelmén kéne erősítenie, ha harcban akar lenni magasabb célokért.

A Chelsea jelenleg a Premier League 3. helyén áll, 36 forduló után 63 pontot gyűjtve. Frank Lampard vezetésével a “Kékek” első szezonja igen jól alakult az eddigiekben, ám rendre visszatérő probléma, hogy a védelem gyakran elég gyengén teljesít. A bajnokságban már 49 kapott gólnál járnak, ami a Top10-et tekintve a legtöbb. A gárda korábbi játékosa, Jimmy Floyd Hasselbaink szerint is erre a csapatrészre férne rá az erősítés, miután a támadósort már kellően megerősítették Werner és Ziyech érkezésével:

Ha a csapatra nézek, azt kell mondanom, hogy Frank kiváló munkát végzett. Ahogy összerakta ezt a gárdát, az alapján megérdemlik, hogy a legjobb 4-ben legyenek, viszont a 49 kapott gól nagyon sok. Ha az igazi nagyfiúkkal akarsz versenyezni, akkor jobban kell védekezned ennél. Hogyha engem kérdeznek, akkor úgy gondolom, hogy a kapott gólok jelentős része olyan volt, amit meg lehetett volna akadályozni igen könnyedén. Ha a bajnoki címért akarsz harcolni, akkor ezeket a szituációkat sokkal jobban kell megoldanod. Mindenesetre a keret nagyon sokat fejlődött és erősödött, de ezen a poszton még elkél az erősítés.

Természetesen Lampard is szeretné redukálni a kapott gólok számát, aminek érdekében a hírek szerint olyan játékosokat nézett ki, mint Jan Oblak vagy Ben Chilwell.