Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: 100 millióért jöhet játékos Madridból? – Sajtóhír

A madridi As című sportnapilap értesülései szerint a Chelsea Timo Werner és Hakim Ziyech megszerzése után tovább folytatná az erősítések sorát. 

Az As állítja, a londoniak kapusfronton is komoly erősítést terveznek, és a sokat bizonytalan Kepa Arrizabalaga helyére új első számú hálóőr érkezhet a Stamford Bridgre.

Az As szerint a Chelsea vezetősége fontolóra vette Jan Oblák elcsábítását az Atlético Madridtól. A klasszis szlovén kapuvédő megszerzése egyáltalán nem az olcsó mulatság kategóriába tartozna, hiszen egy 100 millió euró körüli összegről hallani.

Az angol sportsajtóban is megjelentek már a Oblák Londonba szerződéséről szóló hírek. A szigetországi lapok is említik, hogy Frank Lampard menedzser szívesen megválna Kepától, akivel nem igazán elégedett, és ha kell még ‘ellenértékként’ is beszámítaná a 25 éves spanyol kapuvédőt Oblák megszerzése érdekében.

Még ha elsőre meghökkentőnek is tűnik, hogy Werner vagy Ziyechh után, a koronavírus-járvány idején a Chelsea újabb hatalmas összeget költene egy játékosra; halkan azért jegyezzük meg, hogy legutóbb, amikor kapust vettek a ‘kékek’, akkor világrekordot döntöttek 2018-ban (Kepát 80 millió euróért szerződtették – a szerk.)…