Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Nem kegyelmezett a Manchester City a Watfordnak!-videóval

A kiesés elől menekülő Watford gárdája a már biztos 2. helyen végző Manchester Cityt fogadta a Premier League 37. fordulójának keddi játéknapján. A találkozót végül nagyon simán megnyerték Pep Guardiola tanítványai.

A mérkőzést abszolút a Manchester City irányította, de az első komoly helyzetre a 31. percig kellett várni, igaz ebből rögtön gól lett. Walker beadása Sterlinget találta meg, akinek a lövésére Foster mozdulni sem tudott, 0-1! A 39. minutumban aztán Sterling egy büntetőt is kiharcolt. A tizenegyeshez maga a sértett állt oda és el is hibázta a büntetőt, azonban a kipattanónál szerencséje volt, 0-2! 

A második játékrészben sem lassítottak a “Polgárok”. A 63. percben Sterling előtt megvolt az esély a mesterhármasra, Foster azonban bravúrral hárított, de a kipattanó Foden elé került, aki könnyedén a kapuba passzolt, 0-3! Ezt követően nem sokkal már négy volt a különbség. Egy szabadrúgást De Bruyne tekert középre, ahol Laporte érkezett és fejelt a hálóba, 0-4! A találkozót összességében nagyon könnyedén megnyerte a végig nagy fölényben játszó Manchester City, míg a Watford továbbra is a kiesőzóna felett táncol.

Watford – Manchester City 0-4 (0-2)
Helyszín:
Vicarage Road Vezette: Michael Oliver
Gólszerzők: – ill.
Sterling (31. 40.), Foden (63.), Laporte (67.)
Sárga:
Mariappa (80.), Hughes (91.) – ill. –
Kiállítás: – ill. –

Watford: Foster – Kiko, Dawson, Kabasele, Mariappa – Hughes, Doucoure (Chalobah 82.), Cleverley – Pereyra (Masina 87.), Deeney (Welbeck 67.), Sarr Vezetőedző: Hayden Mullins

Manchester City: Ederson – Walker (Zinchenko 65.), García, Laporte (Stones 74.), Cancelo – De Bruyne, Rodri, Foden – B. Silva, Jesus, Sterling (Mahrez 65.) Vezetőedző: Pep Guardiola

A mérkőzés összefoglalója:
A 37. forduló eredményei és további programja:
Szombat:
Norwich 0-2 BurnleyVasárnap:
Bournemouth 0-2 Southampton
Tottenham 3-0 Leicester

Hétfő:
Brighton 0-0 Newcastle
Sheffield United 0-1 Everton
Wolverhampton 2-0 Crystal Palace

Kedd:
21:15 Aston Villa – Arsenal (Tv: Digi Sport 2)

Szerda:
19:00 Manchester United – West Ham (Tv: Digi Sport 1)
21:15 Liverpool – Chelsea (Tv: Spíler 1)

A bajnokság aktuális állása: