Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milan még mindig a Barcelona hátvédjét akarja – sajtóhír

Az aktuális nemzetközi sajtóbeszámolók szerint az AC Milan csapata továbbra is nyitott lenne a Barcelona tehetségének megszerzésére, akire állítólag már szezon közben is szívesen lecsaptak volna…

A Foot Mercato információi szerint az AC Milan és a Rennes gárdája egyaránt meg akarja szerezni a Barcelona csapata által 25 millió euró ellenében eladásra kínált Jean-Clair Todibo játékjogát a katalán óriástól.

A 20 éves francia hátvéd tavaly januárban nagy reményekkel igazolt a Toulouse-tól a Barcához, azonban a katalán klubnál nem igazán voltak elégedettek a teljesítményével és a hozzáállásával sem, így a tavalyi szezon második, ill. az aktuális kiírás első felében csupán két-két spanyol bajnoki (La Liga) mérkőzésen kapott lehetőséget.

Todibo a januári kölcsönadása után a Schalke 04 színeiben nyolc Bundesliga-meccsen jutott szóhoz, a gelsenkircheniek azonban hiába szerették volna őt véglegesíteni, nem sikerült megállapodniuk a Barcelona elöljáróival. A hírek szerint a Blaugrana háza táján viszont továbbra is új állomáshelyet keresnek a tehetséges játékos számára.