Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: újabb nagy visszatérőt jelentett be a Debrecen – HIVATALOS

Korhut Mihály leigazolását követően újabb korábbi játékosa visszatérését erősítette meg a minap a másodosztályba kieső DVSC gárdája…

 

A DVSC a szombati napon jelentette be, hogy a másodosztályban visszatér a csapathoz több év távollét után a klub egykori saját nevelésű játékosa, Varga József.

A 34-szeres magyar válogatott középpályás 2008 és 2013 között három-három bajnoki címet és kupát, két Szuperkupát és egy Ligakupát nyert a Loki játékosaként, miközben összesen 212 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben. Ezt követően légiósnak állt, megfordult Németországban és Angliában, mielőtt 2016-ban a Videotonhoz tért volna hozza, s a 2017-2018-as idényben újabb bajnoki címet ünnepelhetett. A 32 éves játékos a Puskás Akadémia csapatától tér haza Debrecenbe.

“Nehéz szavakba önteni, hogy milyen érzések vannak most bennem, nagyon örülök, hogy újra a DVSC-ben szerepelhetek, szeretném megköszönni mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy újra DVSC-szerelést húzhassak magamra. Nagyon nagy büszkeséggel tölt el, igyekszem meghálálni a bizalmat, és a pályán, valamint azon kívül hozzátenni a magamét ahhoz, hogy a DVSC újra ott szerepelhessen, ahová való.”

A debreceniek nem titkoltan több korábbi játékosukat szeretnék hazacsábítani, hogy kiharcolhassák a feljutást a másodosztályból, megalapozott hírek szerint még a klub nélkülivé vált Dzsudzsák Balázs leigazolását illetően is tárgyalásokat kezdeményeztek.