Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliából nézett ki védőt a Bayern München!-Sajtóhír

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese a Norwich City hátvédjét, Max Aaronst nézte ki. 

Aarons 2016 óta tartozik a Norwich City kötelékébe, amelynek színeiben már 83 találkozón szerepelt, ez idő alatt pedig 3 gólt szerzett és 8 gólpasszt osztott ki. Az idei szezonban a Premier Leaguben is alapembernek számított a “Kanáriknál”. A gárda ugyan kiesett az élvonalból, de a jobbhátvédnek sikerült felhívnia magára a figyelmet jó teljesítményével.

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Bayern München nézte ki magának a 20 esztendős játékost. A bajorok elsősorban Benjamin Pavard helyetteseként számítanának rá. Ugyan a Sky Germany értesülései alapján továbbra is Sergino Dest az első számú célpont, Aarons jóval olcsóbb megoldás lehetne. A német szaklap beszámolója szerint ugyanis a Norwich hajlandó lenne 18 millió font körüli összegért elengedni játékosát. Mindenesetre a Bayernnek gyorsan kell döntenie, hogy kit választ, ugyanis Aaronst egy másik német gárda, a Bayer Leverkusen is szeretné magához csábítani.

Az angol nemzetiségű játékos ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 40 meccsen kapott szerepet, amelyeken 2 előkészítést vállalt magára. Szerződése 2024 nyaráig köti a Norwichoz. Piaci értékét a transfermarkt 20 millió euróra becsüli.