Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbít a ManCity kulcsembere – sajtóhír

Az angol élvonalbeli bajnokságban szereplő Manchester City gólpassz-felelőse, Kevin De Bruyne a közeljövőben további öt évvel meg fogja hosszabbítani a kontraktusát Pep Guardiola gárdájával – tudta meg a The Athletic.

A belga válogatott középpályás állítólag azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy Manchester kék felében fejezze be a pályafutását. De Bruyne élete formájában játszik, a Premier League 2019–2020-as szezonjában 20 előkészítést jegyzett, amivel beállította Thierry Henry rekordját – ráadásul a gólpasszok mellett a kapu előtt is jeleskedik, 13 bajnoki találattal büszkélkedhet. A 29 esztendős labdarúgó abszolút kulcsfigurája a City keretének, ugyanis ebben az idényben minden sorozatot figyelembe véve 46 találkozón lépett pályára.

Az Égszínkékek legközelebb augusztus 7-én vívnak tétmeccset, akkor a Zinedine Zidane által irányított Real Madrid vendégeskedik az Etihad Stadionban a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján; az első összecsapáson az angolok idegenben 2–1-es sikert arattak, még a járvány előtti szükségállapotok előtt.