Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kinevezte legendáját a Juventus – HIVATALOS

Amit az olasz sajtó már hetek óta kész tényként kezelt, immár a Juventus együttese is hivatalosan megerősített: a torinói klub egykori legendás játékosa edzőként tér vissza a rekordbajnokhoz…

 

A Juventus csapata a csütörtöki napon hivatalosan is megerősítette, hogy a 2020-2021-es szezontól Andrea Pirlo lesz az olasz harmadosztályban szereplő Juventus U23 csapatának vezetőedzője.

Sky Sport Italia értesülései szerint Pirlo már hetek óta megkapta az ajánlatot, melyet mostanra elfogadott. A forrás már azt is tudni véli, hogy egykori játszótársa, Roberto Baronio lesz az új tréner segédezője. A “zebracsikók” az elmúlt idényben megnyerték a Coppa Italia Serie C-sorozatot, ennek ellenére megköszönték Fabio Pecchia vezetőedzői munkáját, hogy lehetőséget adjanak a csapat egykori ikonikus játékosának.

A 41 esztendős egykori világbajnok középpályás 2017-ben a New York City-től vonult vissza, korábban 2011 és 2015 között a Juventus alkalmazásában szerepelt, most pedig edzői karrierje első hivatalos megbízatására készül, éppen ideális lehetőség lehet számára, melyet korábbi klubja nyújtott.