Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Válogathat az ajánlatok közül a svéd támadó

Az Union Berlin teljesítette a célját, bennmaradtak a Bundesligában. A klub vezetése már a következő szezon csapatán dolgozik. A klub már igazolt 3 német játékost, illetve kölcsönben szereztek egy japán tehetséget. Most viszont a legeredményesebb játékosukat veszíthetik el.

A Celtic egy 6 millió eurós ajánlattal jelentkezett Sebastian Anderssonnért. A németek elutasították az ajánlatot, hiszen a játékos piaci értéke 7 millió euró és ők ennél is többet szeretnének kapni a svéd csatárért.

Érthető a ragaszkodás, hiszen az előző szezonban, Andersson volt a házi gólkirálya csapatnak. 12 gólt szerzett a Bundesligában, öt találattal többet, mint a második, Bulter.

A 29 éves támadónak, a skót bajnokon kívül is van kérője. A francia Lille állítólag hajlandó többet fizetni érte, de a Brighton, a Valencia, a Schalke, a Newcastle és a Leeds radarján is ott van a játékos.

Andersson a télen hosszabbította meg a szerződését, 2022-ig. Már akkor sem zárta ki a nyári klubváltást és azt is elárulta, hogy a Premier League az álma.

A 9-szeres válogatott támadó 2018-ban érkezett Berlinbe, azóta 74 mérkőzésen 26-szor volt eredményes.