Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Nagyobb tapasztalatunk van, mint a Man. City-nek!”

A bajnoki cím megnyerése után, a blancóknak már nincs más dolguk, mint felkészülni a Manchester City elleni BL-visszavágóra, és megpróbálni fordítani szerencséjükön. A madridiak hátvédje, Raphael Varane szerint utóbbira minden esélyük meg is van.

Mint ismert, a blancók 2-1 -es hátrányból várhatják a manchesteri visszavágót, amelyre Varane szerint magabiztosan utaznak majd.

“Rengeteg tapasztalatunk van a nagy meccsekkel kapcsolatban, úgyhogy azt gondolom, nincs miért aggódnunk. Talán azt is mondhatom, hogy nagyobb tapasztalatunk van az ilyen meccsek terén, mint a Man. City-nek.” – Idézi a világbajnok játékost az UEFA hivatalos honlapja.

“Szeretnénk eredményesen futballozni tovább. Nem is lehet más célunk, mint a győzelem, ami a Real Madrid DNS-ébe van kódolva. Magabiztosan, és sikerre éhesen várjuk a visszavágót. A City nagyszerű csapat, de biztosíthatok mindenkit afelől, hogy mindent meg fogunk tenni a továbbjutás érdekében. Sokszor bizonyítottunk már a Bajnokok Ligájában!” – Folytatta Varane, aki szerint Zinedine Zidane rengeteget épített a csapat önbizalmán, mondjuk a márciusi, Bernabéuban lejátszott meccshez képest.

“Zidane-nak hála nyugalom és tökéletes légkör jellemzi az öltözőt.  Elképesztő, ahogyan megérteti magát velünk, játékosokkal. Mindenkit támogat, biztat, nincs olyan, hogy ne lenne valakihez legalább egy-egy kedves szava! Elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy az önbizalma mindenkinek a helyén van!”

 

A Manchester City – Real Madrid Bajnokok Ligája nyolcaddöntő-visszavágót augusztus 7-én játsszák majd.