Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kihagyhatja a Barca elleni BL-meccset a Napoli húzóembere

A Lazio tegnap esti legyőzése alkalmával sérülést szenvedett a Napoli egyik húzóembere, akinek így könnyen kérdésessé válhat a szereplése a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján…

 

A Football Italia beszámolói szerint a következő napokban elvégzésre kerülő orvosi vizsgálatok után derülhet ki, hogy a Lazio elleni, szombat esti megnyert rangadó hajrájában húzódása következtében lecserélt Lorenzo Insigne pályára léphet-e a Napoli csapatának Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjén.

Ahogyan arról beszámoltunk, a Napoli elnöke a közelmúltban nemtetszését fejezte ki, hogy csapatának Barcelonában kell pályára lépni, mivel az utóbbi időben sajnos Spanyolországban ismét egyre nagyobb mértékben kezdett terjedni a koronavírus-járvány.

A nápolyiak saját nevelésű játékosa az első csapatot 2012 óta szolgálja hűségesen. Insigne ez idő alatt 347 tétmeccsen 88-szor volt eredményes a csapat szerelésében, és bár az aktuális idény közben többször is pletykáltak róla az esetleges eligazolásáról, azonban a Napoli továbbra is kötelékében szeretné tudni a leendő klublegendát, számítani lehet a közeljövőben a hosszabbítására. A 28 éves szélső az idei szezonban 36 bajnokin és 4 BL-mérkőzésen jutott szóhoz.

A párharc első mérkőzésén még február 20-án 1-1-es döntetlen született a San Paolóban.