Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Orvosira érkezett a Manchester City legújabb igazolása!-Sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint Ferran Torres után hamarosan újabb igazolást jelenthet be a Manchester City, Nathan Aké személyében.

Ahogy arról beszámoltunk, a tegnapi nap folyamán a Manchester City bejelentette első nyári igazolását, Ferran Torrest. A Sky Sports értesülései szerint ezt hamarosan újabb bejelentés követheti, ugyanis Nathan Aké orvosira érkezett Manchesterbe. A beszámolók alapján a Bournemouth és a “Polgárok” megegyeztek egymással az előző héten arról, hogy Aké 41 millió euróért vált klubot.

A szaklap szerint a 25 esztendős hátvéddel is könnyedén és gyorsan megegyezésre jutott a City a személyes feltételekkel kapcsolatban. Az orvosi vizsgálatokon a következő 24 órában esik át a holland válogatott játékos, az átigazolás bejelentésére pedig 48 órán belül kerülhet sor.

Aké 3 évvel ezelőtt került a Bournemouth gárdájához, ahol hamar alapemberré vált. A csapat mezét összesen 121 alkalommal öltötte magára, amelyeken 11 gólt szerzett és 6 gólpasszt osztott ki. Az idei szezon végén a klub búcsúzott a Premier Leagueből, ami biztossá tette a holland játékos távozását. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 28 millió euróra becsüli.