Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris visszatért a La Ligába a Sevilla korábbi edzője – HIVATALOS

Bő fél év után visszatér Spanyolországba az egykor a Sevilla kispadján is tevékenykedő, még mindig fiatalnak számító spanyol szakember, aki legutóbb Kínában vállalt – volna – munkát…

A Deportivo Alavés csapata a szerdai napon jelentette be, hogy a következő idénytől Pablo Machín lesz a gárda vezetőedzője, miután az elmúlt szezon hajrájában az Asier Garitano helyére kinevezett ideiglenes tréner, Juan Muniz megbízatása csak az utolsó négy mérkőzésre szólt.

A 45 éves szakember 2018 és 2019 között közel egy éven át a Sevilla csapatát is irányította, miután négy ígéretes esztendő alatt feljuttatta a Girona gárdáját a másodosztályból az élvonalba. Machín sevillai kitérője idejekorán ért véget, ezt követően utoljára az Espanyolt irányította tavaly októbertől decemberig, azonban 15 bajnoki mérkőzés után menesztették, és végül a csapat kiesett a másodosztályba.

Machínt múlt hónapban kinevezték a kínai Szuperligában érdekelt Qingdao Huanghai élére, azonban nyolc nappal a bejelentést követően személyes okokra hivatkozva felbontotta szerződését a Távol-keleti klubbal, és végül mégis hazájában vállalt ismét munkát.