Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool szélsőjét nézte ki a Leeds!-sajtóhír

Az angol bajnokságba (Premier League) frissen feljutó Leeds együttese a Liverpool játékosával, Harry Wilsonnal erősítené meg keretét. 

Harry Wilson 2005 óta tartozik a Liverpool kötelékébe, ahol 2018 nyarán került fel a felnőttek közé. A “Vörösök” a játékos fejlődése érdekében eddig rendre kölcsönadták őt, először a másodosztályú Derby Countyban töltött el egy évet, míg legutóbb az élvonalból búcsúzni kényszerülő Bournemouthban szerepelt.

A legfrissebb sajtóhírek szerint a következő szezont is más gárda színeiben kezdheti meg, ám ezúttal nem kölcsönben szerepelne ott, hanem végleg megvásárolnák. Az angol források alapján ugyanis a walesi szélsőért bejelentkezett a frissen feljutó Leeds együttese. A Marcelo Bielsa által vezetett alakulat kész lenne 17 millió eurót fizetni Wilson játékjogáért. A dolgukat megnehezítheti, hogy nem ők az egyetlen érdeklődők, ugyanis a 23 esztendős játékost az Aston Villa és a Newcastle csapata is szívesen látná a soraiban.

Wilson ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 31 találkozón lépett pályára, amelyeken hétszer talált a hálóba. Szerződése 2023 nyaráig köti a Liverpoolhoz. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 17,5 millió euróra becsüli.