Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Még mindig kiszemelt a Man. City ásza! – Sajtóhír

Legutóbb mi is beszámoltunk arról, hogy  az FC Barcelona állítólag kiszemelte magának a Manchester City karmesterét, Berardo Silvát. Az elmúlt napokban, az angol sportsajtó újfent felkapta a témát. 

A The Telegraph című lapnál például az adott okot az újabb találgatásoknak, hogy az idény vége felé Bernardo Silva kiszorulni látszott a City kezdőcsapatából. Pep Guardiola még a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája találkozón is a kispadra ültette a portugált, akinek az utóbbi időszakban a szerepét az egyébként kiváló formában lévő fiatal Phil Foden vette át.

A tradicionális brit napilap szerint a Barca állandó játéklehetőséget kínálva csábítja Silvát, akinek megszerzése több szempontból is igen kemény diónak mutatkozna.
Egyrészt a korábbi Benfica- és Monaco-játékos manchesteri szerződéséből még öt év van hátra; Másrészt anyagilag sem lenne éppen egy olcsó befektetés, hiszen a mértékadó transfermarkt.de jelenleg is 80 millió euróra taksálja Silva játékjogát.

A The Telegraph szerint egyébként a katalánok szándékainak komolyságát jelzi az is, hogy felmerült már, hogy Nelson Semedo játékjogát is felajánlanák egy esetleges jövőbeni transzfer részeként.