Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért a rutinos védő a Serie A-ba – HIVATALOS

Komoly erősítést hajtott végre az olasz bajnokság (Serie A) mezőnyébe frissen visszatérő Benevento csapata, amely az AS Monaco lengyel válogatott hátvédjét csábította magához…

 

Az olasz élvonalba a másodosztály megnyerésével frissen visszatérő Benevento csapata a kedd esti órákban bejelentette, hogy a várakozásoknak megfelelően leigazolta a rutinos lengyel hátvéd Kamil Gliket az AS Monaco együttesétől.

A 32 esztendős védő négy idényt húzott le a hercegségbelieknél, amely során 167 tétmérkőzésen védő létére 14 gólt szerzett a hercegségbeli alakulat színeiben, azonban úgy tűnik, hogy mégsem tölti ki ötéves szerződését, mert visszatérhet Olaszországba. Glik korábban a Palermo, a Bari és a Torino alkalmazásában 2010-től 2016-ig már szerepelt az olasz élvonalban, ahol most a komoly tervekkel rendelkező újonc játékosaként térhet vissza.

A Benevento az átigazolási időszak korábbi szakaszában már kinézte Loic Remyt, és Glik mellett a többek közt Daniel Sturridge leigazolása is napirendi ponton szerepel az egykori világbajnok klasszis, Filippo Inzaghi által trenírozott egyesület háza táján.