Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Az elnök szerint komoly változások lesznek!

A katalánok elnöke, Josep Maria Bartomeu a Bayern München elleni sokkoló vereséget követően komoly változtatásokat szellőztetett meg.

Gerard Piqué után a Bartomeu is ‘kifakadt’ a sajtóban, utalva arra, hogy napokon belül komoly következményekkel járó döntések születhetnek a Camp Nouban.

“Először is gratulálni szeretnék a Bayernnek, abszolút megérdemelten jutott az elődöntőbe. Számunkra ez egy katasztrofális este volt, sajnos messze voltunk attól a szinttől, amit a Barca, mitn klub megkövetel.” – Idézi a spanyol Movistar a klubvezető meccs utáni szavait.

“A következő napokban számos döntésről beszámolunk majd. Sokuk már a Bajnokok Ligája minitornája előtt megszületett, de még nem akartuk nyilvánosságra hozni. Többet egyelőre nem szeretnék mondani, most fel kell dolgoznunk a fájdalmunkat, és holnap már emelt fővel haladni tovább.” – Így Bartomeu, akit természetesen megkérdeztek arról is, hogy Quique Setién marad-e a Barca edzője a továbbiakban is.

“Inkább erre most nem válaszolnék!” – Hangzott a válasz a kérdésre még ebből a modnatból is érezhető, hogy feszültté és idegessé váló Bartomeutól.