Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: a Napoli középpályásával erősítenének – sajtóhír

A Matracosok a Bajnokok Ligája kiesést követően változtatni akarnak keretükön, első érkező egy brazil játékos lehet.


Az Atlético Madrid legfőbb kiszemeltje a Napoli irányító középpályása, Allan, akit a RB Leipzig ellen elszenvedett vereség után azonnal megkörnyékeztek, írja a Marca.

A madridi együttesnél a középpályán és a támadósorban látják a hibát, ennek következtében mindkét sorba várhatóak érkezők, így várhatóan lesznek távozók is. A spanyol gigásznál nagy átalakítást terveznek a vezetők, hogy a bajnoki címért és Bajnokok Ligája győzelemért harcolhasson a csapat.

A 29 éves brazil labdarúgó így csak az egyik lehet a több érkező közül, akit állítólag maga Diego Simeone preferál, hogy leigazolják. A nápolyiak játékosának jelenlegi piaci értékét 32 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de, azonban a Matracosoknak 40 millió eurót kellene legalább kifizetni. A hírek szerint a PSG is kacérkodik a szerződtetésével, ezáltal a spanyoloknak bele kell húzniuk, ha nem akarják, hogy elhappolják az orruk elől.

Allan 2015-ben igazolt a Napolihoz mindössze 11.5 millió euró ellenében az Udinese csapatától. Az öt idénye alatt 212 tétmérkőzésen viselhette a világoskék színeket, ezeken 11 gólt és 16 gólpasszt jegyzett.