Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A másodosztályba szerződött a Chelsea korábbi játékosa!

Az angol másodosztályban (Championship) szereplő Stoke City együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtették a korábban a Chelseaben is futballozó John Obi Mikelt.

Mikel 2006 és 2017 között volt a “kékek” játékosa és az itt eltöltött idő alatt 11 trófeát nyert a londoni gárdával. Ezt követően játszott Kínában és Törökországban is, valamint megfordult az angol másodosztályú Middlesbrough együttesénél.

A Stoke City a mai nap folyamán a hivatalos honlapján jelentette be, hogy sikerült megegyzniük Mikellel, de azt nem hozták nyilvánosságra, hogy milyen hosszú szerződést írt alá a nigériai játékos. A klub menedzsere, Michael O’Neill az alábbiakat mondta a bejelentés után:

Nagyon boldogok vagyunk, hogy John hozzánk szerződött. A karrierje magáért beszél és alátámasztja, hogy milyen képességű játékos. 4 órán keresztül tárgyaltunk és ő egyértelművé tette számunkra, hogy a legfőbb célja visszajutni a Premier Leaguebe, hogy ott fejezhesse be karrierjét. Remélhetőleg közösen ezt végre tudjuk hajtani.