Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Koeman nem számít Suarezre – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona új vezetőedzője, Ronald Koeman már eldöntötte, hogy nem számít Luis Suarezre a csapatában. 

A katalán RAC1 tv-csatorna információi szerint Ronald Koeman úgy döntött, hogy nincs szüksége Luis Suarezre, és döntését ma reggel egy telefonhívás alkalmával már közölte is az uruguayi támadóval. Az értesülések szerint a következő lépés az lesz, hogy leülnek megbeszélni, miként tudják felbontani Suarez 2021 nyaráig szóló szerződését.

A játékos korábban már kifejezte aggodalmát, mivel sem a sportigazgató, sem pedig az új edző nem kereste még meg, hogy milyen szándékaik vannak vele. Elmondása szerint elfogadja azt is, ha el akarják adni, de ő leginkább maradni szeretne, még ha ez a padozást is jelenti számára.

Koeman pár napja ráadásul már azt is lenyilatkozta az Ajax pletykákra reagálva, hogy ha “Suarez oda akar menni, neki rendben van”.

A 33 éves támadó 2014-ben csatlakozott a Barcelonához a Liverpooltól 80 millió euróért. Suarez azóta 283 mérkőzésen lépett pályára a katalán együttes színeiben, amelyeken 198 gól és 109 gólpasszt jegyzett.