Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszország: “Azt hiszem, Messit szeretnék szerződtetni!”

Az olasz Internazional korábbi tulajdonosa, Massimo Moratti igazán hangzatos nyilatkozattal állt elő a minap. 

A 75 esztendős üzletember a spanyol As című sportnapilapkan adott hosszabb interjút szeretett klubjáról. Az Inter ambícióit illetően Moratti egészen határozott elképzelésekkel állt elő.

“Úgy képzelem, hogy az Inter már próbálkozott korábban is Messi megszerzésével. Emlékszem, nem is olyan régen egy óriási Suning (Az Inter többségi tulajdonosa a vállalatcsoport – a szerk.) hirdetésen virított Messi a milánói dómra kifüggesztve. Amikor ezt láttam, egyből arra gondoltam, hogy már próbálkoztak az átigazolással. Nem tudom menyi valóságalapja van a feltevésemnek, de egyre biztosabb vagyok, azt illetően, hogy az Inter szerződtetné Messit a közeljövőben!” – Így a korábbi sportvezető, aki 1995 és 2013 között volt az Internazionale elnöke.

“Messi megszerzése gazdaságilag is a nagyon nehéz kategória, mégis a legnagyobb akadály az lehet, hogy magát Messit sikerül e meggyőzni az Interről. Első lépésként biztosra kellene tehát menni azt illetően, hogy valóban el akarja e hagyni a Barcát…” – Jegyezte még meg Moratti.