Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: fiatal játékost szerződtettek – HIVATALOS

Alighogy Ben Chilwell szerződésén megszáradt a tinta, a csütörtöki napon a Chelsea együttese már egy újabb játékos leigazolását erősítette meg…

A Chelsea gárdája rövid időn belül újabb játékos megszerzését jelentette be, miután öt évre szóló megállapodást kötött az OGC Nice csapatától szerződése lejártával szabadon igazolható Malang Sarr-ral.

A 21 esztendős francia korosztályos válogatott hátvéd eddig kizárólag a nevelőcsapatát erősítette, 2016-ban a debütálása alkalmával gólt szerzett a Rennes elleni találkozón, azóta 119 tétmérkőzésen lépett pályára a nizzaiak szerelésében, háromszor volt eredményes. A 2018-2019-es bajnoki szezonban 35, a legutóbbi Ligue 1-kiírásban viszont csak 19 találkozó jutott neki. A szenegáli származású labdarúgó rendszeresen tagja a francia korosztályos válogatottaknak, az U18-ban csapatkapitány is volt, jelenleg pedig már az U21-es korosztályban számolnak vele.

Nem Chilwell és nem csak Sarr lehet a héten hátvédigazolás a Stamford Bridge-en, ugyanis ha hihetünk a híreszteléseknek, akkor Thiago Silvát orvosi vizsgálatokra várják, a PSG-től távozó rutinos brazil hátvéd szabadon igazolhatóként készül a “Kékekhez” szerződni.