Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Roma elutasította a Tottenham ajánlatát – sajtóhír

A Spurs a Farkasok nagy reménységéért tettek ajánlatot, ráadásul egy elég szép összegűt, de az olasz fővárosi együttes kapásból elutasította azt, mondván sokkal többet ér labdarúgójuk.


A Tottenham egy 50 millió eurós ajánlattal próbálkozott be az AS Roma együttesénél, Nicoló Zaniolo játékjogáért, azonban a Farkasok azonnal elutasították, a Corriere dello Sport értesülései szerint. A forrás úgy tudja, hogy José Mourinho külön kérésére tett ajánlatot az angol gárda, mert nagyon sok lehetőséget lát az ötszörös olasz válogatott labdarúgóban.

A 21 éves támadó középpályást az olaszok egyik legnagyobb reménységnek tartják, így nem is meglepő, hogy nem fogadták el rögtön a Spurs ajánlatát. Jelenlegi piaci értékét a mértékadó transfermarkt.de 55 millió euróra becsüli, de a Roma 80 millió eurót szeretne érte kapni legalább, viszont csak abban az esetben, ha a játékos elvágyódik a klubtól, amit egyelőre valószínűtlennek tartanak az olasz együttesnél.

Zaniolo 2018-ban érkezett az Inter U19-es csapatától 4,5 millió euróért, mert a Kék-feketék nem látták akkora tehetségnek, hogy megtartsák őt. A két idénye alatt az AS Roma színeiben 69 tétmérkőzésen jutott szóhoz, amelyeken 14 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.