Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: aranycipőssel pótolnák Messit – sajtóhír

Az aktuális katalán lapinformációk szerint a Barcelona csapata már gőzerővel keresi a távozási szándékát a közelmúltban benyújtó Lionel Messi és/vagy a létszámfeletti Luis Suárez lehetséges utódját…

A katalán Sport nevű lap információi szerint a Barcelona vezetősége komolyan vizsgálja a lehetőségét annak, hogy előreláthatólag 50 millió euró körüli ajánlatot tegyen a Lazio rendkívül gólerős csatára, Ciro Immobile megszerzésére.

A 30 esztendős olasz válogatott csatár félelmetes formában ontotta a gólokat, és 36 bajnoki találatával nem csak az olasz bajnokság (Serie A) góllövőlistájának végzett az élén, hanem Európa legeredményesebb játékosaként az aranycipőt is megszerezte a 2019-2020-as idényben.

Immobile még csupán a negyedik szezonját töltötte a római gárda soraiban, máris a klub történetének valaha volt harmadik legeredményesebb játékosának mondhatja magát, miután 178 mérkőzés alatt 125 gólt szerzett már a klub színeiben. A Lazio a 2020-2021-es szezonra bejutott a BL-be, így már csak emiatt is meglehetősen valószínűtlennek tűnik a távozása, noha számtalan élklub szeretné soraiban látni, legutóbb például az angol sajtó már a Manchester United érdeklődéséről számolt be.