Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést írt alá az Everton hátvédje!-Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Everton gárdája hivatalos fórumain jelentette be, hogy Michael Keane új szerződést írt alá.

Az Everton együttese a mai nap folyamán bejelentette, hogy Michael Keane egy új, 2025-ig szóló szerződést írt alá a klubbal. A 27 esztendős játékos meghatározó szerepet töltött be a liverpooli alakulat védelmében, hiszen a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 34 találkozón lépett pályára, valamint a koronavírus-járványt követő összes mérkőzést végigjátszotta.

Keane 2017 nyarán került az Evertonhoz a Burnley csapatától 28,5 millió euró ellenében. A Manchester United nevelésű futballista az elmúlt 3 évben 107 alkalommal kapott szerepet, amelyeken 4 gólt és 3 asszisztot jegyzett. Új kontraktusa aláírása után az alábbiakat mondta:

Imádtam az eddig eltöltött 3 évemet az Evertonnál és bízom benne, hogy a következő esztendők is így alakulnak. Minden egyes nap tanulok valami újat az edzőtől és a stábtól, akik az egyik legjobbak a Premier Leaguben. Remélem a következő szezonban kimagasló eredményt tudunk elérni és büszkévé tudjuk tenni a szurkolóinkat. Továbbra is tanulni és fejlődni akarok, a legjobb éveim még előttem állnak.