Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított alapemberével a Napoli – HIVATALOS

Amíg az egyik középpályása távozik, addig egy másikat a hétfői napon hosszabb távra magához láncolt a Napoli együttese…

 

Az Olasz Kupa-győztes Napoli gárdája a hétfői napon megerősítette, hogy egészen 2024-ig megújította elnyűhetetlen lengyel középpályása, Piotr Zielinski szerződését a csapatnál.

A 2018-as világbajnokságot is megjárt, 26 esztendős lengyel középpályás nagyon fiatalon, 2011-ben került Olaszországba az Udinese által. A nápolyiak 17 millió euró ellenében szerződtették 2016-ban, azóta pedig elnyűhetetlen alapembernek számít, négy teljes szezon alatt mindössze hét (!) bajnoki mérkőzésen nem lépett pályára, miközben Sarri és Ancelotti után Gattuso személyében jelenleg már a harmadik különböző edző irányítja a csapatot. Minden sorozatot figyelembe véve 190 mérkőzés alatt 22 gólt szállított a Partenopei színeiben.

Zielinskivel kapcsolatban a közelmúltban angol csapatok érdeklődéséről olvashattunk, ő azonban továbbra is hűséges csapatához. Az olasz sajtó korábban arról számolt be, hogy drasztikus kivásárlási árat szeretnének rögzíteni az újonnan megkötésre kerülő szerződésében, erről egyelőre nem szivárogtak ki információk.