Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Váratlan fordulat Messi ügyében – sajtóhír

Azok után, hogy a szerdai tárgyalások nem hoztak semmiféle eredményt, Lionel Messinek várhatóan nem maradt más választása Barcelonában…

A Mundo Deportivo értesülései szerint a Barcelona elnöke, Josep Bartomeu egyértelműen kijelentette, hogy nem hajlandó egyetlen klubbal sem tárgyalni Lionel Messi eladásáról, mert továbbra is nagyon szeretnék, ha maradna és teljes mértékben számítanak rá.

Ezt alátámasztva a klubelnök új, kétéves szerződést ajánlott Messi képviselőinek, akik azonban nem voltak hajlandóak beletörődni a klub álláspontjába, és bizonyára további tárgyalásokat fognak kezdeményezni, de korlátozottak a lehetőségeik. Nagyon úgy néz ki, hogy a Barcelona vezetősége nem törődik bele legjobbja elvesztésébe, és az őket másfél évtizeden keresztül hűségesen szolgáló játékos akaratát nem hajlandók teljesíteni, ehelyett inkább foggal-körömmel ragaszkodnak az elvágyódó klasszis szolgálataihoz.

Mint ismert, a La Liga közleménye szerint Messi csak akkor távozhat a Barcától, ha kifizetik a 700 millió eurós kivásárlási árát.