Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: a Sevilla labdarúgóját csábítanák át a Premier League-be – sajtóhír

A Vörösök is szeretnék szerződtetni az Arsenal által is kiszemelt brazil védőt, Diego Carlost.


A Liverpool a Sevilla hátvédjét, Diego Carlost szeretné leigazolni, a spanyol Marca értesülései szerint. Azonban nem csak a Vörösök, hanem az Arsenal is szeretné őt, ennek következtében nagy harc lehet a kegyeiért.

Jürgen Klopp mindenképpen szeretne új középhátvédet szerződtetni, ugyanis Dejan Lovren távoztával kiesett egy belsőhátvédje és Joel Matipban sem bízik totálisan a német szakember. Virgil van Dijk mellett a szezon nagy részében Joe Gomez játszott, aki beverekedte magát a kezdőbe, azonban hosszú az idény és több sorozatban is szüksége van a minőségi játékosokra a Liverpoolnak, így jöhet képbe a brazil belsővédő, aki kiváló szezont futott az andalúziai együttessel.

Diego Carlos 2019-ben igazolt a Sevillához 15 millió euró ellenében a Nantes együttesétől. A spanyol együtteshez 2024-ig köti szerződés, jelenlegi piaci értékét 50 millió euróra becsüli a német transfermarkt.de. A 27 éves brazil védő minden versenysorozatot figyelembe véve 45 mérkőzésen léphetett pályára az andalúziai csapatban, amelyeken védő létére két gólt is sikerült szereznie.