Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NL: vezéráldozattal járt a franciák győzelme

A francia válogatott megnyerte első mérkőzését Svédország ellen a Nemzetek Ligája idei kiírásában, azonban a beszámolók szerint a világbajnok egyik legjobbja megsérült a találkozó folyamán…

A francia lapok beszámolói szerint a győztes gólt szerző Kylian Mbappé azért lett lecserélve idő előtt Svédország ellen, mert a franciák sztárja rúgást kapott a közelmúltban csúnyán megsérülő bokájára. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón mindezt Didier Deschamps szövetségi kapitány is megerősítette:

“Az érzékeny bokájára kapott egy rúgást, le is kellett cserélnem, de a meccs után már nem nézett ki annyira rosszul. Meglátjuk, hogy mit érez vasárnap, illetve hétfőn, de nem akarok kockáztatni. Meglátjuk, hogy egy-két nap múlva mennyire lesz érzékeny a bokája, még az is lehet, hogy számíthatunk rá a horvátok ellen.”

Várhatóan a PSG kiválósága elő vigyázatosságból ki fogja hagyni a horvátok elleni, keddi Nemzetek Ligája-mérkőzést, amely a két válogatott első találkozása lesz a 2018-as oroszországi világbajnoki finálé óta.