Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: A sportigazgató Neymarról, Mbappéról és Messiről!

A Paris Saint-Germain sportigazgatója, Leonardo a Canal+ tévécsatorna Canal Football Club című műsorában nyilatkozott a három klasszisról. 

A korábbi brazil kiválóság Messi kapcsán elismerte, hogy a PSG igen is monitorozta a Barca 10-ese körül kialakult helyzetet.

“Megvitattuk többször is, hogyan tudnánk megszerezni Messit, ha valóban távozik a Barcától. Amikor az első híreket hallottuk Barcelonából, feltettük a kérdést: Valóban lehetséges lenne? – Ha igen akkor bizony ***** lépnünk kell! Kevés olyan játékos van, aki minden pénzt megér! De talán nem árulok el nagy újdonságot azzal, hogy a mai nehéz gazdasági helyzetben borzasztóan komplikált lett volna ez a transzfer!” – Fogalmazott Leonardo, aki a Neymar és Mbappé kapcsán elmondta, hogy közös jövőt terveznek.

“A PSG-nél mindkettőjükkel a közös folytatásban gondolkozunk. Egyértelmű a helyzet mindenki számára! Két ilyen kaliberű játékost egyszerre a csapatodban tudni, kivételes dolog. Ronaldo és Messi után a világ két legjobb futballistájáról beszélünk!” – Így Leonardo.