Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR a rekorddöntésről: “Senkinek sem kell már bizonyítanom!”

Mint ismert, Cristiano Ronaldo Svédország elleni duplájával átlépte a bűvös 100-as határt a válogatott mezben szerzett gólokat tekintve. CR így egyre közelebb került egy újabb, sokáig megdönthetetlennek hitt rekordhoz. 

Az ötszörös Aranylabdás klasszis teljesen természetesen vette tudomásul, hogy az iráni Ali Daei 109 gólos, sokáig megdönthetetlennek hitt rekordjához képest immáron látótávolságon belülre került.

“Nagyon boldog vagyok, először is azért, mert Portugália győzött. Ez volt a legfontosabb cél. Természetesen örülök a 100. és 101. gólomnak is. Hogy mi lesz tovább? Azt csak Isten tudja megmondani! Jól érzem magam, jó formában vagyok, szeretek ebben a fiatal válogatottban futballozni!” – Idézi CR meccs utáni szavait az As sportnapilap.

“Elértem a 100 gólos határt, most következhet Ali Daei rekordja. Lépésről-lépésre kell haladni ezen a területen is, anélkül, hogy bármiféle megszállottságot érezne az ember. Csak is így sikerülhet! Amit elértem az eddigi karrieremben, az önmagáért beszél! Azt hiszem senkinek sem kell már bizonyítanom!” – Jegyezte még meg Ronaldo.

 

Válogatott mezben a legtöbb gólt szerző játékosok élmezőnye: 

Cristiano Ronaldo needs just 10 more goals to become the all-time leading scorer in men’s international football 👑

Közzétette: Bleacher Report Football – 2020. szeptember 8., kedd