Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cseh támadóval erősített a Bayer Leverkusen! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen együttese Patrik Schicket igazolta le a támadósor megerősítésére.

Igaznak bizonyultak azok a híresztelések, amelyekről mi is beszámoltunk, miszerint Patrik Schicket nézte ki a Monacohoz távozó Kevin Volland pótlására a Bayer Leverkusen gárdája. A “Gyógyszergyáriak” ugyanis bejelentették, hogy 26,5 millió euróért leigazolták a cseh támadót az AS Romától, akiket +10% illet minden esetben, ha a későbbiekben aktuális csapata értékesítené a csatárt. Schick 2025 nyaráig kötelezte el magát új kenyéradójánál.

A 24 esztendős futballista 2017 óta szerepelt az As Roma gárdájánál, de a “Farkasoknál” nem igazán tudott kiteljesedni. 58 mérkőzésen 8 gólig és 3 gólpasszig jutott, majd kölcsönbe került az előző szezonban az RB Leipzighez. A cseh játékos itt jobb mutatókat tudott összehozni, hiszen 28 találkozón 10 találatot és 3 asszisztot jegyzett. Sokáig úgy tűnt, hogy a Lipcse szeretné őt végleg megszerezni, ám ez az üzlet nem valósult meg, így a Leverkusen lecsapott a csatárra, akire minden bizonnyal komoly szerep hárul majd, hiszen Volland mellett Havertzet is elveszítette a csapat.