Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiatal tehetséget igazolt a Newcastle United! – Hivatalos

Ismét az előző szezon egyik kiesőjétől igazolt az angol élvonalban (Premier League) szereplő Newcastle United gárdája. Legújabb szerzeményük az egyik legígéretesebb balhátvéd, Jamal Lewis.

A Newcastle United nem lassít, ugyanis azt követően, hogy hétfőn bejelentették Callum Wilson és Ryan Fraser megszerzését, ezúttal egy hátvéd érkezéséről számoltak be, aki nem más, mint a korábban a Liverpoollal is összeboronált Jamal Lewis. A “Szarkák” a Norwich City gárdájától szerezték meg a 22 esztendős védőt, akiért 16 millió euró körüli összeget fizettek. Új klubjánál 2025 nyaráig kötelezte el magát. A bejelentés után az alábbiakat mondta:

Kissé váratlanul ért a Newcastle megkeresése, de nagyon boldog és elégedett vagyok, hogy egy ilyen kaliberű csapathoz igazolhattam. Szeretném két kézzel megragadni ezt a lehetőséget, ami most megadatott nekem.

Lewis 2014 óta a Norwich Citynél pallérozódott, amellyel korábban a másodosztályban, legutóbb pedig az élvonalban szerepelt. A “Kanárik” mezét összesen 100 alkalommal ölthette magára és ez idő alatt 2 gólt, valamint 4 asszisztot jegyzett. Az északír futballistát posztja egyik legnagyobb ígéreteként tartják számon.