Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG hozná vissza Európába az olaszok támadóját – sajtóhír

Francia lapinformációk szerint a csatárt kereső Paris Saint-Germain együttese nyitott lenne az olasz válogatott támadó leigazolására…

 

A Telefoot információi szerint a Paris Saint-Germain gárdája szívesen visszahozná Európába az immár második éve Kínában légióskodó Stephan El Shaarawyt. A beszámolók szerint kihívókkal is meg kell mérkőznie Thomas Tuchel csapatának, mert a francia forrás úgy tudja, hogy a Juventus és az Atlético Madrid ugyancsak nyitott lenne a “Fáraó” leigazolására.

A még mindig csak 27 éves El Shaarawy karrierje eddigi legemlékezetesebb időszakait az AC Milan és az AS Roma alkalmazásában töltötte, a Rossoneri színeiben például 16 bajnoki találatig jutott a Serie A 2012-2013-as kiírásában még nagyon fiatalon. Akkoriban robbant be a köztudatba, ám ahhoz képest, hogy akkoriban milyen fényes jövőt jósoltak neki, nem tudta beváltani a hozzáfűzött reményeket, a tavalyi kínai átigazolásával pedig sokan leírták.

El Shaarawy számára ráadásul a kínai kaland sem sikerült eddig valami acélosan, első idényében tíz bajnoki alatt mindössze egyszer volt eredményes a Shanghai Shenhua soraiban. Ennek ellenére talán némi meglepetésre Roberto Mancini rendszeresen számít az olasz válogatott bő keretében az eddig a címeres mezt 25 alkalommal magára húzó csatárra.