Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

George Alaba reagált Uli Hoeness szavaira!

Mint arról beszámoltunk, Uli Hoeness, a Bayern München tiszteletbeli klubelnöke kemény szavakkal illette David Alabát és ügynökét, Pini Zahavit. Az osztrák futballista édesapja, George Alaba reagált Hoeness kijelentésére.

Miután továbbra sem tudott megegyezni a Bayern München és David Alaba a jövőre lejáró szerződése meghosszabbításáról, így a tegnapi nap folyamán Uli Hoeness igen éles kritikát fogalmazott meg a védőről és annak ügynökéről. Erre adott a mai nap folyamán választ Alaba édesapja, George, aki védelmébe vette Pini Zahavit és fiát:

Tinédzserként vittem Davidot a Bayernhez. Az évek alatt számos lehetőségem lett volna őt más klubhoz vinni, de lojálisak voltunk és mindig a maradás mellett döntöttünk. Nem gondoltam volna, hogy a Bayern alaptalan hazugságokat fog terjeszteni a médiában a fizetési igényéről és az ügynöke jutalékáról. Ezek mind azért történtek, mert nem fogadtuk el az ő ajánlatukat.

Később a játékos ügynöke is megszólalt:

Egyszer sem beszéltem a Bayern vezetőjével a jutalék részleteiről. Az egyetlen alkalom, amikor ez a téma előjött, az Lisszabonban volt. Hasan Salihamidzic kérdezte, hogy mégis hogyan képzelem ezt. Azt mondtam neki, hogy először a játékossal kell megegyezniük, de én nem kérek többet a szokásosnál. Nem akarok több pénzt keresni, mint más ügynökök, akik jutalékot kapnak a Bayerntől. Még egyszer megerősíteném, hogy konkrét számokról nem beszéltünk.

Alaba 2008-ban került a bajor sztárcsapathoz, amelynek színeiben azóta 386 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 31 gólt és 48 gólpasszt jegyzett. A Bayernnel összesen 23 trófeát nyert, amelyek közül kiemelkedik a 9 bajnoki cím, 2 Bajnokok Ligája siker, valamint a 6 Német kuap diadal. Amennyiben nem tudnak dűlőre jutni a felek, úgy Alaba jövő nyáron ingyen távozhat Münchenből.