Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közel a megegyezés a United és a Real Madrid között

Annak ellenére, hogy az egyszeres válogatott Sergio Reguilón leginkább a Sevillában szeretné folytatni pályafutását, könnyen lehet, hogy mégis országot kell váltania.

Sergio Reguilón fantasztikus szezonon van túl, amelynek csúcspontja az Európa-liga győzelem volt. Reguilón a Real Madrid játékosaként kölcsönben szerepelt a Sevillában, amelynek nem volt vételi opciója, így bárki tehet ajánlatot a Real Madridnak. A kiváló szezonja ellenére a madridi születésű védővel továbbra sem számol Zidane, hiszen balhátvéd posztra Marcelo és Ferland Mendy személyében két kiváló játékosa van a klubnak.

A Real Madrid nagyon közel van ahhoz, hogy megegyezzen a Manchester Uniteddel a spanyol védő átigazolásáról, annak ellenére, hogy a madridi védő inkább Sevillába térne vissza.

A spanyol és az angol klub, még nem egyezett meg konkrét vételárban, de nagyjából 25 millió eurót fog fizetni a United. A Real szeretné ha egy  visszavásárlási opció is bekerülne a szerződésbe, de erről az angolok hallani sem akarnak.