Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dzsudzsák Balázs hazatért – HIVATALOS

Igaznak bizonyultak a korábbi felvetések, és hatalmas hírt jelentett be a kedd délutáni órákban a magyar másodosztályban (Merkantil Bank Liga) szereplő Debreceni VSC együttese…

 

A várakozásoknak megfelelően a Debrecen csapata megerősítette, hogy visszatér a klubhoz a szabadon igazolható Dzsudzsák Balázs, aki annak idején 12 évvel ezelőtt éppen a Lokitól indította légiós karrierjét.

Azok után, hogy tavasszal kiderült, hogy az Egyesült Arab Emírségekbeli Al-Ain csapata nem érvényesítette opciós jogát Dzsudzsák szerződtetését illetően, a magyar válogatott csapatkapitány szabadon igazolható lett, és immár több hónapja nem talált csapatot magának külföldön, végül a hazatérés mellett döntött. Bemutató sajtótájékoztatóját 16:45-től tartják a Nagyerdei Stadionban.

A 33 esztendős labdarúgó 2005-ben mutatkozott be a DVSC színeiben a magyar bajnokságban, majd 2008-ban állt légiósnak, Hollandia, Törökország és a Közel-Kelet érintésével pedig 12 szezon után térhetne haza. Mindenképpen szép gesztus tőle, hogy a bajba jutott nevelőcsapata segítségére sietett az ország legismertebb labdarúgója.

Emlékezetünk rá, hogy korábban már Korhut Mihály és Varga József is visszatért a bajba jutott hajdúságiakhoz.