Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közel a visszatéréshez a Lazio egykori védője! – sajtóhír

Egybehangzó sajtóértesülések szerint Wesley Hoedt hamarosan visszatérhet az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio együtteséhez.

Hamarosan ismét a Lazio kötelékébe tartozhat Wesley Hoedt. A legfrissebb sajtóhírek szerint ugyanis nagyon közel a megegyezés, hogy a fővárosi alakulat kölcsönvegye a holland futballistát a Southamptontól. A beszámoló alapján a kölcsönvétel mellett a Lazio opciós jogot is szeretne, hogy visszavásárolhassa egykori játékosát. A Sky Sports Italia szerint a “Szentek” 5 millió euró ellenében készek is lennének végrehajtani az üzletet.

Hoedt 2015 és 2017 között futballozott a Lazionál, ahonnan a Southampton vásárolta meg 16 millió euróért. A 26 esztendős játékosnak nem igazán jött be az angliai kaland, összesen 45 mérkőzésen lépett pályára az angol klub színeiben, amelyeken 1-1 gólt és gólpasszt jegyzett. A Soton 2019 januárjában a Celta Vigohoz adta kölcsön őt, majd az előző szezont teljes egészében a Royal Antwerpnél töltötte. A holland hátvédet 2022 nyaráig köti szerződése aktuális csapatához. Piaci értékét 6,5 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.