Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zlatan Ibrahimovic elkapta a koronavírust – HIVATALOS

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese csütörtök délután megerősítette, hogy legnagyobb klasszisa megfertőződött a koronavírussal…

 

Az AC Milan csapatának csütörtöki hivatalos tájékoztatása értelmében a napokban elvégzett koronavírus-tesztek közül egyetlen hozott pozitív eredményt, éppen a hétfői nyitómérkőzésen duplázó Zlatan Ibrahimovic szervezetében diagnosztizálták a fertőzést.

A 38 éves svéd világklasszis így másfél-kéthetes elkülönítésben kell, hogy részesüljön, és természetesen nem léphet pályára a Rossoneri ma esti, norvég Bodö/Glimt elleni Európa-liga-selejtező mérkőzésén sem, mint ahogyan a hétvégi bajnoki fordulóban is biztosan hiányozni fog csapata keretéből a Crotone ellen. Az elmúlt szezon hajrájában a veterán ikon vezérletével a Milan a Serie A júniusi újrakezdését veretlenül hozta le, hamarosan megláthatjuk, hogy a rutinos harcos nélkül mire fognak menni Stefano Pioli fiai.

“Tegnap negatív, ma pozitív eredménnyel zárult a koronavírus-tesztem. Egyáltalán nincsenek tüneteim. A vírus elég bátor volt ahhoz, hogy megtámadjon engem. Rossz ötlet volt”

– fűzte húzza az örökifjú harcos a tőle megszokott szarkazmussal.

Összességében a február vége óta tartó koronavírus-járvánnyal összefüggésben 35 781-en vesztették életüket és több mint 303 ezer pozitív tesztet végeztek el az országban.