Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris veszélyben van Kepa helye a Chelsea-nél – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Chelsea jelenleg azon gondolkodik, hogy kölcsönadja rekordigazolását, Kepa Arrizabalagát. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Chelsea leigazolta a Rennes csapatából Edouard Mendyt, és ezzel máris veszélybe került Kepa helye a kapuban. A spanyol hálóőr azonban nem csak az első számú pozíciója miatt aggódhat, hanem a helye miatt is a csapatban, hiszen angol The Sun most arról ír, hogy a londoni klub jelenleg is azon dolgozik, hogy kölcsönadja Kepát. Emellett a végleges eladását sem zárja ki a Chelsea, de minimum 40 millió fontot szeretne kapni érte. Bármelyik is legyen, sietniük kell, mivel a transzferablak október 5-én bezárul, és jelenleg nincs egyetlen érdeklődő sem a láthatáron.

Kepa teljesítménye már az előző szezonban is hagyott kivetnivalót maga után, mivel rengeteget hibázott. Ezért is döntöttek úgy, hogy leigazolnak egy másik hálóőrt, aki versenyhelyzetet tud teremteni a kapusposzton, és Mendyben erre kiváló játékosra bukkantak. A hírek szerint a Chelsea következő, West Brom elleni bajnokiján már kezdeni is fog a szenegáli kapus.

Kepa 2018 nyarán érkezett a Chelsea-hez az Athletic Bilbaóból klubrekordot jelentő, 80 millió euróért. Bár ő a csapat első számú kapusa, és ezért eddig összesen 97 mérkőzésen játszott, de ezalatt 112 gólt kapott és csak 33 alkalommal nem találtak be egyáltalán a kapujába.